Zakelijk

Per 1 august 2014 zijn wij onder de naam NM Cosmetics de nieuwe importeur in Nederland van het Italiaanse cosmeticamerk Barbara Bort.

Barbara Bort kenmerkt zich door zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten een ruime keuze aan kleuren, zijn hypo-allergeen en ideaal voor de meest gevoelige huidtypes. Alle trends worden op de voet gevolgd, wat ieder voor-, en najaar vertaald wordt in een nieuw kleurenpalet en display. Naast decoratief, is de make-up ook verzorgend, beschermt de huid tegen Uv-straling en minimaliseert de fijne lijntjes in het gezicht.

Het laboratorium is altijd op zoek naar nieuwe formules, om de producten te verbeteren en te blijven voldoen aan de voortdurend veranderende vraag. Er wordt uiterste aandacht besteed aan milieu en ecologie. Wat inhoudt dat producten niet worden getest op dieren en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Alle formules zijn ontwikkeld op ecologische basis.

De producten van Barbara Bort worden sinds 1966 gefabriceerd en gedistribueerd over de gehele wereld. Barbara Bort voldoet aan alle internationale kwaliteitsnormen.

Wilt u als depositair aan de slag?

  • Wij hanteren geen minimale afname, waardoor het voor iedereen eenvoudig is om bij ons producten af te nemen;
  • Bij een bestelling van € 100,- zijn de verzendkosten al gratis;
  • Vóór 16.00 uur besteld is de volgende in huis;
  • Twee keer per jaar worden er nieuwe producten uitgebracht;
  • Wij organiseren regelmatig kosteloze trainingen waarin alle toepassingen van de producten worden getoond;
  • Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, waardoor onze accountmanager regelmatig uw salon bezoekt

Wilt u graag meer informatie over Barbara Bort? Neem gerust contact met ons op.

T 0515 460 300

E info@barbarabort.nl