Over ons

Barbara Bort kenmerkt zich door zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten een ruime keuze aan kleuren, zijn hypo-allergeen en ideaal voor de meest gevoelige huidtypes. Alle trends worden op de voet gevolgd, wat ieder voor-, en najaar vertaald wordt in een nieuw kleurenpalet en display. Naast decoratief, is de make-up ook verzorgend, beschermt de huid tegen Uv-straling en minimaliseert de fijne lijntjes in het gezicht.

Het laboratorium is altijd op zoek naar nieuwe formules, om de producten te verbeteren en te blijven voldoen aan de voortdurend veranderende vraag. Er wordt uiterste aandacht besteed aan milieu en ecologie. Wat inhoudt dat producten niet worden getest op dieren en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Alle formules zijn ontwikkeld op ecologische basis.

De producten van Barbara Bort worden sinds 1966 gefabriceerd en gedistribueerd over de gehele wereld. Barbara Bort voldoet aan alle internationale kwaliteitsnormen.

Nelleke Mulder Imago Groep

Nelleke Mulder Imago Groep maakt al meer dan 25 jaar gebruik van het make-up merk Barbara Bort.  Sinds 2014 is de onderneming importeur onder de naam NM Cosmetics. Nelleke Mulder Imago Groep is hét bedrijf voor de eerste indruk, gevestigd in Sneek, Amsterdam en Eindhoven. Al meer dan 25 jaar geven zij kleur-, en kleding-, en make-upadvies aan personeel van bedrijven en particulieren. Voor verdere informatie kunt u kijken op de website.

Bent u geinteresseerd in onze producten en werkwijze? Neem dan contact met ons op via 0515 460 300 of info@nellekemulder.nl.